pfizer cjepivo

Covid 19 booster – Vrijeme je za osmu dozu!

Vrijeme je za osmu dozu: Pfizer kaže da najnoviji Covid 19 booster neće biti testiran na ljudima, ali odlično djeluje na miševima!

Vrijeme je za još jednu dozu! Pfizer je u četvrtak (17. kolovoza) objavio da njihova nova injekcija, koja cilja na Eris varijantu COVID-19, pokazuje veliko obećanje kod miševa.

A s obzirom na to da veliki farmaceutski teškaši poput Pfizera prilično kontroliraju zdravstvene institucije američke vlade, trebali bismo očekivati odobrenje FDA-e za još jednu “hitnu upotrebu” u nadolazećim tjednima.

Za istinske vjernike koji su u skladu sa “znanošću”, to bi značilo osmu dozu mRNA u manje od tri godine. U travnju je FDA odobrila sedmu dozu nove injekcije označene kao “dvovalentni booster”. Kada izađe nova verzija formulirana za “Eris”, to će biti osma doza.

Ali za neke farmaceutski zarobljene liječnike i ustanove, osam ipak nije dovoljno! Prema ovom novom članku u NPR-u, neki od “stručnjaka” sada preporučuju docjepljivanje svaka dva mjeseca za imunokompromitirane osobe. Ako još niste imunokompromitirani, možete se cijepiti svaka četiri mjeseca. Nakon što postanete imunokompromitirani cjepivima, uspješno ste postigli pretplatu na svaka dva mjeseca i bit ćete nagrađeni besplatnim Pfizer tosterom. Vrijeme je da se podigne razina antitijela. Personalizirajte dozu!

Prošle godine, FDA se prestala pretvarati da brine o sigurnosti injekcija, dopuštajući da najnoviji mRNA pripravci iz Pfizera i Moderne preskoče bilo kakvo testiranje na ljudima ili bilo kakav privid neovisnog pregleda. Stoga se nadamo kako je ohrabrujuće znati da se ispitivanja na ljudima odvijaju u drugačijem formatu nego prije. Vrlo je uzbudljivo biti na vrhuncu znanosti.

https://www.dossier.today/p/time-for-your-eighth-dose-pfizer