Covid cjepiva uzrok oštećenja dječjeg mozga, srca…

Covid cjepiva uzrokuju ‘nepopravljiva’ oštećenja dječjeg mozga, srca, drugih organa.

Kroz intervjue s liječnicima i znanstvenicima. i reference na više studija, novi video objašnjava zašto cjepiva protiv COVID- a ne pružaju nikakvu korist maloj djeci – ali predstavljaju mnoge, a ponekad i ozbiljne rizike.
Dr. Michael Yeadon, bivši potpredsjednik Pfizera i glavni znanstvenik, istaknuo je nakon upita o sigurnosti mRNA cjepiva za djecu, farmaceutske tvrtke tvrde da nema dokaza koji pokazuju da cjepiva nisu sigurna.
“Nedostatak podataka o šteti ne znači potvrdu sigurnosti”, rekao je Yeadon.
Yeadon se također osvrnuo na članak iz studenog 2021. u Nature-u koji pokazuje da je COVID “rijetko fatalan” kod djece, a za mlade ljude mlađe od 18 godina bez popratnih bolesti stopa preživljavanja iznosi 99,995%.
Također je citirao članak iz travnja 2021. koji pokazuje da je imunološki sustav djece “daleko bolji u čišćenju novih virusa” i članak iz prosinca 2021. , također u Nature-u, u kojem se izvještava da djeca imaju prilagodljiv “imuni sustav koji prirodno stvara robustan, unakrsno reaktivan i trajni imunološki odgovor za SARS-Cov-2…”.

Izjava dr. Roberta Malonea , koji je upozorio roditelje da je odluka o cijepljenju djece “nepovratna”.
“Ovaj gen tjera tijelo vašeg djeteta da proizvodi otrovne proteine. Ovi proteini često uzrokuju trajna oštećenja kritičnih organa djece, uključujući njihov mozak, živčani sustav, srce i krvne žile te njihov reproduktivni sustav. A ovo cjepivo može potaknuti temeljne promjene u imunološkom sustavu.”

Rekao je da se cjepiva ne mogu proglasiti sigurnima jer ne postoje dugoročni podaci o sigurnosti.
Jednom kada dođe do ove štete, ona je nepopravljiva.