DDT apsolutno siguran za ljude i životinje! Cjepiva su sigurna, stoga zasučite rukave!

Ovo su marketinški slogani američkog CDC-a (Centar za kontrolu bolesti), državne institucije koja se navodno bavi zaštitom javnog zdravlja. I jedan i drugi slogan su čiste monstruozne laži koje su uzrokovale patnju i stradanja ljudi.

Tijekom navodne pandemije svinjske gripe 1976. godine, CDC i američka vlada su strahom i propagandom natjerali 46 miliona amerikanaca da se cijepe – naravno, sa sigurnim i učinkovitim cjepivom. U videu možete vidjeti tadašnjeg direktora CDC-a kako bezočno laže da nije znao za moguću pojavu neuroloških bolesti nakon cijepljenja. Novinar mu pokazuje vlastito CDC izvješće koje govori o tome.
Znao je, kao što su i ostali sudionici u toj strahoti znali. Građanski zahtjevi za odštetama su se popeli do 3,5 milijarde dolara!

Globalisti i farma kartel su sada puno pametniji, jako su napredovali i u planiranju i u izvedbi. Prvo su Reaganovim aktom iz 1986. riješili pitanje odgovornosti farma kartela, zatim su marljivo potkupili političare, struku i medije. Možda je bolje reći kupili, jer je ta ekipa potpuno u njihovom vlasništvu. Tako da je covid prijevara lansirana besprijekorno!

Tri godine nakon najvećeg političko-medicinskog zločina u povijesti čovječanstva brojimo mrtve, ozlijeđene i slomljene ljude. Jedan dio ljudi i dalje živi u svojevrsnom hipnotičkom balonu, ne želeći se suočiti s istinom, jer je istina prebolna i preteška. Neki su od početka nanjušili prijevaru, neki se sad pomalo bude i uviđaju u kakvom svijetu žive.

Naši nacionalni heroji Beroš, Capak, Ceci, Bubašica…tri nas godine lažu i maltretiraju, odgovorni su za stradanja i patnju građana i nikome ništa. I dalje su tu, truju nas i dalje i poslušno izvršavaju svaki zadatak koji dobiju od svojih globalističkih šefova.

#DaSeNeZaboravi