Digitalni ID je bitan za cijepljenje

Digitalni ID je bitan za cijepljenje – Na ovogodišnjem balu vampira u Davosu, govorila je i nizozemska kraljica Maxima, poznata zagovornica uvođenja CBDC-a, a prema ovome što je ovdje rekla, digitalno joj je očito jako priraslo srcu.

Pa nam je tako entuzijastično objasnila zašto nam je potreban jedinstveni digitalni ID za upis u školu, da se zna tko je cijepljen, a tko nije, a i da možete dobiti subvencije od države.
Digitalni ID je bitan za cijepljenje, kako bi nas ta neizabrana samoprozvana elita mogla pratiti i ucijenjivati novim i novim otrovnim pripravcima.

Sada doista više nema mjesta sumnji, ta ekipa u svakom svom obraćanju govori o cijepljenju, na djelu je neka vrsta opsjednutosti, kao da ih sam vrag stišće. Također se može primijetiti da zapravo nikad ne govore o zdravlju i zdravstvenim benefitima, nego se uvijek sve svodi na kontrolu i praćenju cjepnog statusa.

Tko je ovu predstavnicu trule i prevaziđene aristokracije nominirao da nam gura jedinstveni digitalni i biometrijski ID?

#DavosBalVampira

Izvor:
https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2024/sessions/comparing-notes-on-financial-inclusion/