Digitalni koncentracijski logor

Digitalni koncentracijski logor

Digitalni koncentracijski logor – Catherine Austin Fitts je financijska stručnjakinja s karijerom na Wall Streetu kao i u državnoj administraciji za vrijeme Busha starijeg, predsjednica Solari Inc., izdavača Solari Reporta.

U ovom videu govori o raznim aktualnim financijskim temama poput razlike između plaćanja gotovinom i kreditnim karticama, koja je svrha uvođenja CBDC-a, te što misli kako će se stvar dalje razvijati sa CBDC-em.

Catherine kaže da je cilj uvođenja CBDC-a potpuna digitalna kontrola, i to ne samo financijskih transakcija. Jer sa CBDC-em se može puno više postići.

Kako je rekao direktor Banke za međunarodna poravnanja Agustin Carstens – mi donosimo pravila korištenja i moći ćemo ih nametnuti centralno. To u praksi znači da neposlušnom građaninu mogu ukinuti račun, uvjetovati što smije kupiti, a što ne, ograničiti kretanje… Sjetimo se što su napravili kanadskim kamiondžijama i ljudima koji su ih podržavali. Ne, to se nije dogodilo u Kini, to se dogodilo u takozvanoj zapadnoj demokraciji.

Catherine pojašnjava da središnji bankari žele centralizaciju financijskog sustava te da će postupno izbaciti iz igre komercijalne banke.

Banka za međunarodna poravnanja ima globalni imunitet što joj omogućuje da zapravo posluje tajno, te da tajno premješta novac između zemalja. U kombinaciji s ostalim takvim organizacijama, koje također imaju imunitet – što u prijevodu znači da mogu raditi što hoće i da nisu odgovorni po zakonima zemlje u kojoj se nalaze – te moćne organizacije zapravo grade za nas digitalni koncentracijski logor. Sve se naravno prikazuje kao benigno i prodaje nam se priča o „financijskoj inkluziji“.

Ovdje imamo posla s legalnim kriminalcima – stavili su se izvan zakona i mogu neometano raditi što hoće.

Cijela ta agenda koja nam se gura i koja prodire u sve segmente naših života, sve je to skroz antiljudsko, destruktivno i suprotno životu, sve to što su zamislili, nije održivo. No, potrajat će još dok kritična masa ljudi shvati o čemu se radi i usprotivi se.

#StopCBDC #NeDamoGotovinu

 

Izvor: https://t.me/andrijaklaric/25779