DNA kontaminacija

DNA kontaminacija – Kevin McKernan, znanstvenik i istraživač svjedočio je u Kongresu 26.02.2024. u Washington D.C.-u na temu DNA kontaminacije u mRNA pripravcima. On i njegov tim su prije godinu dana otkrili da su Pfizer i Moderna pripravci kontaminirani stranom DNA u količinama koje zapravo jamče ugradnju u naš genom. Regulatorne agencije su se pravile lude i nisu reagirale sve dok se McKernan-ovo otkriće nije potvrdilo i u drugim laboratorijima diljem svijeta. Zatim su FDA, EMA, pa čak i Health Canada službeno priznali da u mRNA cjepivima postoji DNA kontaminacija. Da stvar bude još gora, otkriveno je da se u Pfizer pripravcima nalazi i sekvenca SV 40, koja je poznati promotor raka.

Regulatorne agencije dakle priznaju da su im proizvođači lagali, ali im i dalje bezuvjetno vjeruju kad tvrde da je ta kontaminacija beznačajna i da neće biti nikakvih posljedica.

Kao istraživač koji dugi niz godina radi s ljudskim genomom, McKernan kaže da su te izjave lažne i da nisu potkrijepljene nikakvim neovisnim testiranjem.

Kontaminacija s DNA može dovesti do insercijske mutageneze što zapravo znači do ugradnje u naš genom. Potencijalno to znači i mogućnost prijenosa na potomke.

#SveSuZnali
#CjepivoJeSigurnoKaoPijenjeVode