Domazet Lošo: Možda 50% svjetske populacije primilo je cjepiva i riječ je o evolucijski zastrašujućem događaju

– Još 2008. kineska firma je patentirala tretman za SARS-CoV-2, a u javnosti je rečeno da je sekvenca Coronavirusa otkrivena 2020. Od 2016. do 2019. imamo seriju patenata različitih firmi na karakteristike Coronavirusa uključujući i virus koji se navodno pojavio 2020. Sve to dokazuje da su virus i cjepivo biološka oružja dizajnirana da oštete primatelja – rekao je Krešimir Pavelić nastavivši da je cjepivo kod mnogih ljudi prouzročilo ozbiljno štete po zdravlje, da su mnoge institucije, znanstvenici, političari i mediji još u siječnju 2021. znali da C19 cjepiva nisu učinkovita u sprečavanju zaraze, no ipak su i dalje svjesno lagali i govorili drugačije.

– Bili smo izloženi društvenom nasilju maskiranja. Maska je ekološko i kemijsko smeće. Sve maske sadrže titanijev dioksid koji je kancerogen – kazao je Valerije Vrček upozorivši kako je posebno opasno što su djeca bila prisiljena nositi maske u školama, što je čak nazvao epidemiološkom pedofilijom.

– Sve ono što se u te tri godine događalo nije se moglo dogoditi bez znanosti i znanstvenika. Političari su zainteresirani za znanost, ali zbog profita, moći i vlasti nad društvom i prirodom. Nažalost, znanost se okrenula protiv čovjeka i protiv same prirode.
Mnogi su dezinformirali javnost, lagali i još lažu o sigurnosti cjepiva. Znanošću su zavladali trgovci – upozorio je Stipe Kutleša.

mRNA cjepiva nametana su kao jedina spasonosna, pri čemu se lagalo da se mRNA ne može ugraditi u genom. Od javnosti se skrivalo da mRNA nikada nisu provjerena na kancerogene učinke. MRNA cjepiva su razorno biološko oružje. Radi se o velikom zločinu nad čovječanstvom jer je prisilama, lažima i ucjenama izvršeno veliko genetičko nasilje nad čovječanstvom. Ako je SARS-Cov-2 namjerno pušten i ako je to biološko oružje, dogodio se najgori zločin u ljudskoj povijesti. To je bio antropocid s ciljem da se današnji čovjek zamjeni novom vrstom – ustvrdio je Tomislav Domazet Lošo zaključivši kako smo epidemijom korone i svime vezanim uz nju, od virusa do cjepiva, kao čovječanstvo ranjeni, ali još možemo preživjeti. Ipak, njegove su završne riječi bile upozorenje:

– No, zabrinjava što će uslijediti novi antropocid.

Ivana Pavić je pak poručila da nijedna vlast ne smije stati između liječnika i pacijenta, a onda iznijela i niz zabrinjavajućih tvrdnji kako se mnoge smrti pripisalo koroni iako obdukcije nisu rađene, da je namjera cjepiva bila smanjiti smrtnost, no 2021. smrtnost je rasla, da su se svima nadležnima – i ministarstvu, i političarima… – slali upiti i zapažanja, ali reakcija nije bilo.

Okrugli stol održan u Saboru 26.06.2023., u organizaciji saborskog zastupnika Marina Miletića, jest događaj kojeg smo svi željno očekivali, jer su naši cijenjeni cenzurirani znanstvenici napokon dobili platformu i mjesto za iznošenje istine. I kako vidimo, čak je i Večernji prenio o čemu se govorilo. No, ovaj članak ni u jednom trenutku nije bio na početnoj stranici niti se mogao pronaći na njihovom webu. Mogli ste do njega doći jedino ako imate link. To sve govori. Jako su se potrudili da ga dobro sakriju. O tome govori i to da postoji samo jedan jedini komentar.

#DaSeNeZaboravi

Izvor: https://www.vecernji.hr/vijesti/domazet-loso-mozda-50-svjetske-populacije-primilo-je-cjepiva-i-rijec-je-o-evolucijski-zastrasujucem-dogadaju-1690758