Dr. Divić: Svi su zakazali

Dr. Marija Divić, na 1. međunarodnoj konferenciji za obustavu Agende 2030 „UJEDINJENI ZA ČOVJEKA“ održanoj u osmom mjesecu 2022. godine, govorila je o Agendi 2030, koja je već odavno zacrtana i isplanirana i koja je postepeno ušla u sve segmente našeg društva.
Ta pogubna ideologija je ušla u medije, školstvo, zdravstvo, vlade, proširila se poput zloćudnog tumora.

Dr. Divić kaže da je na djelu napad na obitelj i na djecu, pri čemu su, na žalost, roditelji najviše zakazali. Sjetimo se samo kako je većina roditelja poslušno pristala da se jadnoj djeci nametnu beskorisne i štetne maske i kako je kasnije uvedeno i testiranje te kako se tome tepalo „pa kome smeta malo štapića u nosić“? Pavić Šimetin je ponosno izjavila kako je testiranje „radosno iščekivanje u obitelji“.

Dr. Divić kaže kako su institucije zakazale – socijalne ustanove, zdravstvo, školstvo, vjerski vođe – svi su zakazali. Svi su zapravo pokazali svoje pravo lice, ponašali su se kao istinski poslušnici totalitarnog sustava, bez imalo empatije i ljudskosti.

Sve su mjere bile štetne, sve su bile usmjerene protiv čovjeka.
Ove su riječi izgovorene prije gotovo dvije godine, a potpuno su točne. U Njemačkoj su upravo izašli interni dokumenti Robert Koch Instituta koji potvrđuju da su sve mjere bile isključivo političke, te da je RKI cijelo vrijeme znao da su štetne i da će imati dugotrajne štetne posljedice.

#LičkiOsik2022
#StopAgenda2030