Dr. Kary Mullis – izumitelj PCR metode

Dr. Kary Mullis je dobio Nobelovu nagradu za otkriće PCR metode. Radi se o analitičkoj metodi, ne dijagnostičkom alatu.
Mullis je više puta naglasio da se s „PCR-om može pronaći sve kod svakoga“, ovisno o tome kako je visoko podešena osjetljivost PCR-a. Napominjao je da se PCR ne smije zloupotrijebiti.

No, upravo su to covid planeri napravili. Zloupotrijebili su znanstvenu metodu i time ju degradirali na sredstvo promicanja političko-ideološke laži i manipulacije. PCR test se koristi kao alat za detektiranje zaraze sa Sars-Cov2 virusom. Pri tome se koristi visoki broj ciklusa (Ct), 40 i preko 40, te se tako detektiraju „asimptomatski“ slučajevi. Ti ljudi nemaju simptome i nisu bolesni, radi se o lažno pozitivnim rezultatima koji služe jedino za napuhavanje brojeva „slučajeva“.

Dr. Mullis je još prije 30 godina otkrio prijevaru vezano za HIV i AIDS, te ispravno prokazao Anthony Faucija kao jednog od glavnih aktera prijevare. Dr. Smrt (Fauci) se tada zalagao za veće doze smrtonosnog lijeka AZT-a u liječenju AIDS pacijenata, iako je taj lijek bio preopasan za te pacijente. Mullis je trebao izmjeriti HIV u krvi pacijenata pomoću PCR metode. Ustanovio je da ne postoje nikakvi dokazi da je HIV uzročnik AIDS-a. Počeo je javno o tome govoriti, bio je uvjeren da je učinjena velika prijevara. 1994. godine u jednom je intervjuu ustvrdio da će raskrinkati Faucija i dr. Robert Galloa, odgovorne za HIV-AIDS prijevaru. U tom trenutku, javnost nije bila za to dovoljno zainteresirana.

Nekoliko mjeseci prije službenog porinuća Sars-Cov2 u svijet, u osmom mjesecu 2019. godine Kary Mullis je umro od upale pluća u dobi od 74 godine. A gle čuda, kao glavni akter covid plandemije se opet pojavio notorni Anthony Fauci. I baš je slučajno njegov znanstveni antipod, dr. Mullis, prigodno umro tek malo prije lansiranja „najstrašnijeg virusa u povijesti čovječanstva“.

Izvor:
https://www.youtube.com/watch?v=bOcZQh06UL8