covid glumci

Država plaća glumce koji glume da su covid pacijenti

Australija je, po svemu sudeći, kao i Velika Britanija, prilično uložila u kampanju „osvještavanja“ svoje populacije koliko je covid 19 zastrašujuć i opasan. Oni su otišli dalje od recimo naših medijskih serijskih zločinaca, pa su osim svakominutnog zastrašivanja s brojkama i crnim prognozama na tv-u i ostalim medijima, platili i takozvane krizne glumce koji su glumili da su teško bolesni covid pacijenti.

Tako su ti mladi ljudi, u naponu snage, plakali, uzdisali i govorili svoje srceparajuće priče australskoj javnosti, kako bi izazvali strah u ljudima te polučili efekt da inače normalni i zdravorazumski ljudi čekaju satima u redu za primanje spasonosnog mRNA pripravka.

Pa vidimo Ramonu, samohranu majku, koja sad ne radi, teško je bolesna i jako je zabrinuta za svoju djecu.
„Molim vas da se cijepite“ – s teškom mukom izgovara mladi iscrpljeni muškarac. „Da sam barem znao prije.“
„Bilo je žestoko, nešto mi napada pluća“ – govori treći plaćenik.

Ta srceparajuća svjedočanstva je snimila dr. Lucy Morgan, nešto kao naša Bubašica, te je službeno objavila njihova javnozdravstvena institucija. Naravno, medijski zločinci su svi preuzeli i neumorno prikazivali te jadne bolesne ljude koji su na korak do smrti zbog užasavajućeg covida.

Ali, neki su s pravom posumnjali u ta iskrena svjedočanstva, te pronašli da se radi o tri glumca koji su odradili taj, ne sumnjamo, izvrsno plaćeni posao, glumeći da su covid pacijenti.

Mi smo ovako nešto doživjeli kroz prijetnje i neizmjerno glupe izjave naših domaćih izdajnika, od Beroša, Capaka, Bubašice, cijele te plejade sramotnih plaćenika. Bilo je svega, od emocionalnih ucjena pa na kraju do izrazite prisile.
Nikad, ama baš nikad se nije radilo o zdravlju niti o tome da nam itko od te ekipe, uključujući i kompletnu vladu, želi dobro. Baš naprotiv. Posljedice njihovih zlokobnih namjera su danas itekako vidljive.

#DaSeNeZaboravi