Državna religija obvezna za sve

Državna religija obvezna za sve – Prof. dr. sc. Ivan Poljaković na 1. međunarodnoj konferenciji za obustavu Agende 2030 „UJEDINJENI ZA ČOVJEKA“ održanoj u osmom mjesecu 2022. godine govori o opasnostima rodne ideologije kao i opasnim i štetnim ciljevima takozvane progresivne ljevice.

Prof. Poljaković kaže da smo već zagazili u totalitarizam, te da zapravo više ne živimo u demokraciji. To smo jako dobro iskusili tijekom zadnje četiri godine dok je država provodila politički i medicinski korona teror.

Prof. Poljaković citira jednog bivšeg francuskog ministra prosvjete i obrazovanja, koji je izjavio da država treba preuzeti odgoj djece, i da će državne škole postati nova crkva, s novim svećenicima, novom liturgijom i novim zakonima.

Takozvana progresivna ljevica, čiji su kod nas predstavnici Možemo, Radnička fronta, SDP se isto šlepa, njima je cilj državna religija koja će biti obvezna za sve.

Ukinuti čovjekovu vezu s duhovnim, s Božjim, nametnuti bolesne i morbidne transhumanističke ideje u koje se uklapaju sve sadašnje protuprirodne i protuljudske ideologije poput woke ideologije, transrodnosti, prijevare zvane klimatske promjene, umjetno naseljavanje migranata, laži „za svaku bolest je rješenje mRNA cjepivo“… – sve to otvoreno zastupa ljevica.

Iako, danas nije ispravno i dovoljno precizno raditi podjelu na lijevo i desno, nego je zapravo jedino pravo pitanje slijedi li određena stranka globalističke ciljeve i sluša li Klausa Schwaba i sve ostale bjelosvjetske psihopate.

#StopAgenda2030
#LičkiOsik2022