covid cjepivo za djecu

Dvije doze za djecu od šest mjeseci!

Dvije doze za djecu? Zamaskirana dužnosnica ministarstva zdravstva Kanade dr. Supriya Sharma objavljuje da su odobrili novo cjepivo protiv COVID-19 Moderna Spikevax za, kako ona kaže, „osobe u dobi od šest mjeseci i starije“. Novo spasonosno cjepivo će spasiti jadnu dječicu od strašne podvarijante Omicrona XBB 1.5.
Poznato je već otprije da je Omicron jedna strašna, strašna prehlada i da protiv kihanja treba ubrizgati u dječicu sijaset raznih farmaceutskih pripravaka.

Kaže dr. Sharma da su napravili „nezavisni i detaljni znanstveni pregled sigurnosti, efikasnosti i kvalitete cjepiva“. Iako je poznato da ne postoje kliničke studije na ljudima za podvarijante Omicrona, te da je tek za jednu od tih silnih podvarijanti napravljeno ispitivanje na 8 miševa – od kojih su se svi nakon toga razboljeli – svejedno dr. Sharma šarmantno laže bez da trepne. Doduše, teško je i vidjeti trepće li uopće, s obzirom na ogromnu masku koja joj prekriva lice.

Postoje snažni dokazi da koristi ovog cjepiva nadmašuju potencijalne rizike – to je zapravo točno. Da, postoje snažni dokazi da će prodaja cjepiva donijeti koristi farma kartelu, koji je lišen bilo kakve odgovornosti.

Brižno ministarstvo zdravstva Kanade nalaže roditeljima da svojoj dječici od šest mjeseci do 4 godine neizostavno ubrizgaju dvije doze mRNA kontaminiranog pripravka. Ako su prethodno bili odgovorni, pa su već to učinili svojoj jadnoj dječici, sada ih trebaju dovesti da prime još jednu (treću) dozu čarobnog pripravka.

#CjepivaSuSigurnaKaoPijenjeVode
#SlušajStruku

Izvor:
https://www.youtube.com/watch?v=9jt_Hz3GoOw