EU dokumenti pružaju dokaze da su vlade lagale

EU dokumenti pružaju dokaze da su vlade lagale

Odvjetnica Renate Holzesein objašnjava koju pravnu težinu imaju dva dokumenta službenih EU institucija koji su sada dostupni javnosti.

Prvi dokument je odgovor EMA-e europskom parlamentarcu Marcel de Graafu, u kojem je EMA navela da „cjepiva protiv covid-a nisu nikad bila odobrena za sprječavanje prijenosa virusa među ljudima“.

Drugi dokument je ugovor o kupnji cjepiva, takozvani ugovor o kupnji unaprijed koji je sada postao javan, budući da ga je objavila RAI, nacionalna talijanska medijska kuća. Ugovor je sklopila Europska komisija u ime svih EU članica s Pfizer Biontech-om. Točka 4 u aneksu navodi da države priznaju i prihvaćaju da se zbog kratkog vremena izrade ovog proizvoda, ne zna učinkovitost istih. Također, proizvođač navodi da ne zna za moguće štetne nuspojave koje bi mogle uslijediti.

Ova dva službena dokumenta pružaju neoborive dokaze da su nas naše vlade od početka lagale, te nas prisiljavale na primanje eksperimentalnog proizvoda tvrdeći da je proizvod siguran i učinkovit.

Renate naglašava da se radi o službenim institucionalnim dokumentima koji imaju težinu na sudu.

Bez obzira što sve vlade znaju što guraju uplašenom i lakovjernom stanovništvu, oni nastavljaju i dalje, te 29.11.2022. Vijeće EU, svi ministri zdravstva EU donose odluku o strateškom programu suzbijanja dezinformacija i oklijevanja kod cijepljenja.

Nije ih briga što prisiljavaju ljude na uzimanje neučinkovitih i opasnih proizvoda, nego žele ugasiti sve kritičke glasove koji govore istinu te prisiliti ljude na kontinuirano uzimanje tih opasnih supstanci.

Sjetimo se ministra Beroša koji je u Saboru izjavio da se ide na cjeloživotno cijepljenje protiv covida!

Renate završava s riječima da na žalost službeni organi EU operiraju potpuno mimo zakona te da su skroz izvan kontrole. Jedini način da ih se zaustavi i da im se suprotstavi jest da pritisak krene iz naroda, od građana.

Ugovor s Pfizerom: https://bit.ly/pfizerEUugovor

Odgovor EMA-e parlamentarnom zastupniku Marcel de Graafu: https://voorwaarheid.nl/persbericht/persconferentie-n-a-v-reactie-ema-aan-mep-marcel-de-graaff/

Izvor SLOBODNI podcast: https://t.me/andrijaklaric/25761