Faktčekeri – političke spin mašine

Mikki Willis razotkriva koju ogromnu moć mediji i internetske tražilice imaju nad našim svakodnevnim životom. Za sve što nam je nejasno ili želimo pronaći/provjeriti, idemo na Google. Čak nam i naš notorni AP savjetuje da „proguglamo“.

Što ako Google prikazuje samo ono što želi da vidimo?

Zadnje tri godine mnogima su se otvorile oči po pitanju medija i njihove propagande. Uvjerili smo se da su nas lagali i da nas lažu svakodnevno. Novinarstvo više ne postoji, sve što današnji dnovinari pišu u službi je režima.

Kako nam je strašni covid zakucao na vrata, tako su se pojavili i razni faktčekeri, kojima je opet glavni izvor podataka Google. Primjer u videu nam pokazuje da su i strani faktčekeri, kao i oni naši, podjednako neznanstveni, nestručni i u potpunosti plaćeni i angažirani od strane farmaceutsko-političkog kartela. To su ljudi koji lažu za novac i za novac označavaju istinu kao laž.

Već neko vrijeme se može primijetiti da naši glavni akteri plandemije na svakom koraku govore kako se treba aktivno boriti protiv dezinformacija. Istina ih boli i svim se silama trude spriječiti probijanje istine do većeg broja ljudi. Zato su i zakonski povećali kazne za dezinformacije, zato se ulažu silni novci za organizacije koje rade cenzuru i progone ljude koji govore istinu.

No, kako nismo šutjeli zadnje tri godine, tako ćemo i dalje govoriti istinu i razotkrivati njihove laži i ubojitu propagandu!

Izvor:
https://twitter.com/plandemic3movie/status/1639727275259174913?s=46&t=G8osZoHuXTQhHbGFJD4WZg