FDA je otkrila ozbiljan sigurnosni signal za cijepljenje protiv COVID-19 među djecom

Djeca određene dobi koja su primila Pfizerovo cjepivo protiv COVID-19 suočena su s povećanim rizikom od upale srca, prema novoj studiji koju je financirala država.
Cijepljena djeca u dobi od 12 do 17 godina suočena su s povećanim rizikom od miokarditisa, oblika upale srca i srodnog stanja zvanog perikarditis, otkrili su istraživači američke Uprave za hranu i lijekove (FDA).

Broj slučajeva miokarditisa i perikarditisa u toj dobnoj skupini dostigao je prag za sigurnosni signal, objavili su istraživači u Journal of the American Medical Association 22. svibnja.
No, unatoč tome što podaci ukazuju na povećan rizik, istraživači su zaključili suprotno.
“Ovi rezultati pružaju dodatne dokaze o sigurnosti cjepiva protiv COVID-19 u pedijatrijskoj populaciji”, rekli su istraživači.

Norman Fenton, emeritus profesor rizika na Sveučilištu Queen Mary u Londonu, rekao je da tvrdnja istraživača o sigurnosti ne stoji u svjetlu činjenica da studija pokazuje signal za miokarditis i perikarditis te da djeca vjerojatno neće imati koristi od Covid-19 cjepiva.
“Zaključak da ‘ovi rezultati pružaju dodatne dokaze da su cjepiva protiv COVID-19 sigurna za djecu’ prilično je smiješan”, rekao je Fenton za Epoch Times u email poruci.

Sada znamo da nitko nije trebao primiti mRNA štetni pripravak, a za djecu je to bilo jasno i u vrijeme kada se još javno nije znalo da pripravak ne pruža nikakvu zaštitu ni starijim osobama. To što je sad i omražena i korumpirana FDA priznala da postoji kako oni kažu signal za miokarditis i perikarditis kod djece, to je zastrašujuće. Svi oni koji su zagovarali cijepljenje djece, trebaju odgovarati za zločin! Jer to jest zločin nagovarati jadne isplašene roditelje da izlože vlastitu djecu strahovitom riziku od mRNA pripravka, koji može završiti i fatalnim ishodom. S kojom nonštalancijom i bezobzirnošću je „struka“ navalila na djecu!

https://bit.ly/3qebrtC

Link na studiju:
https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2805184