Genske terapije – rijetko uspješne i potencijalno opasne

Genske terapije – rijetko uspješne i potencijalno opasne!

U ovom isječku iz emisije Projekt budućnost koji je 2014. godine prikazan na njemačkoj TV, voditeljica razgovara o genskoj terapiji s dr. Wolf-Dieter Ludwigom, predsjednikom njemačke komisije za lijekove.
Takozvana cjepiva protiv covida su u proizvođačevoj dokumentaciji prijavljena kao genska terapija, ne radi se o nikakvom cjepivu. CDC je početkom 2021. godine promijenio definiciju cjepiva kako bi se ovaj genski proizvod mogao prodavati kao „cjepivo“.

Dr. Ludwig pojašnjava da su genske terapije dostupne već 20-tak godina, te da su zapravo razočarenje (baš kao što je i Capak neki dan izjavio) jer su rijetko rezultirale uspjehom u liječenju.
Dr. Ludwig dalje govori o tome da se zna da ti vektori koji ulaze u stanice mogu napraviti mnogo štete, npr. nepotrebno stimuliranje imunološkog sustava te izazivanje raka. Hm da, baš ono što vidimo da se događa otkada je krenulo masovno, većinom prisilno cijepljenje.

„Potrebne su studije na većem broju pacijenata i treba ih se dugo pratiti jer se oštećenja ponekad pojave tek godinama kasnije.“

 

„Iznimno je važno da su ovi nalazi potkrijepljeni dobrom znanošću i da su vrlo dobro potvrđeni u kliničkim ispitivanjima, kako ne bismo nepotrebno naštetili našim pacijentima eksperimentalnim terapijama.“

Svi podaci o genskoj terapiji su bili dostupni prije 2020. godine, medicinska struka je sve to znala i svejedno su svi pustili i zdušno gurali spasonosni mRNA pripravak na nedužne i uplašene ljude koji ni u snu nisu mogli zamisliti koliko tu „znanstvenu“ ekipu nije briga koliko će ljudi nastradati i umrijeti. Prošla su ona vremena kad su bijele kute zračile pouzdanjem, to su sad neljudske birokratske ljušture s dozvolom za ubijanje.
Regulatorne agencije, ne samo da ne prate nuspojave, nego ih, prema dostupnim saznanjima iz više zemalja, konstantno zataškavaju.