Imam čip u ruci – to je kao magija!

Ovaj čip je moćan – kaže nasmiješena tinejdžerka, pokazujući na zapešće svoje ruke. Ugradila sam mikročip u ruku, osjećam se kao lik iz znanstvene fantastike i obožavam to!

Sve imam u njemu – kreditnu karticu, ID, zdravstvene podatke, pa čak i ključeve.
Osim što je strašno praktično, jer u dućanu plaćaš tako da prineseš ruku skeneru, čak ti može i život spasiti – jer unutra su svi tvoji zdravstveni podaci.

Kao poslastica za kraj ove monstruozne propagande, djevojčica kaže kako je nevjerojatni čip potpuno besplatan, a operacija je brza i još ti kao nagradu daju i kolačić!

Mjesto radnje – Australija. Poligon za WEF-ove nastrane ideje, test država. Australija je svojedobno na službenim vladinim stranicama objavila upute za maloljetnu djecu kako da slažu roditeljima i da se odu cijepiti bez roditeljske dozvole i znanja. Snimali su i reklamne spotove na tu temu, npr. bio je jedan gdje dvije djevojčice lezbijke cca 13-14 godina, s maskama na licu, idu zajedno sretne i vesele na cijepljenje.

Pa je valjda bilo i za očekivati da će ovako nešto krenuti prvo u Australiji. Objavljeno na Tik Toku, proširit će se poput požara među djecom, kojima će ovo, naravno, biti super i cool.

Zlo je otvoreno nastupilo, više se ne sakriva. Strašnom snagom i s jakom namjerom idu na djecu. Roditelji koji možda nisu shvatili što su značile maske, testiranja i cijepljenje, sad bi se, pred ovakvim zlom, mogli otrijezniti. Nekima će, na žalost, ovo biti sasvim prihvatljivo. Nadamo se da će takvi biti u manjini.