Internacionalni summit na temu „ptičja gripa“

Internacionalni summit na temu „ptičja gripa“ održat će se ove godine od 02.10. do 04.10. u Sjedinjenim Državama. Predviđen je bogat program i zanimljive teme. U svakom slučaju, ne možemo reći da nam nisu najavili što slijedi, jer program je u principu ono što je ista ekipa poduzela prije izbijanja strašne pošasti corona virusa. Teme koje su se prije corone obrađivale na konferenciji u Milken institutu gdje su Fauci i ekipa otvoreno rekli da im treba jedan „disruptivni događaj“ kako bi natjerali stanovništvo da prihvati novo i netestirano cjepivo, te nakon toga notorni „Event 201“ gdje su John Hopkins sveučilište, WHO, Gates i ta poznata ekipa izveli simulaciju onoga što su proveli u praksi malo kasnije nakon toga.

Na konferenciji „ptičja gripa“ svjetska krema zdravstvenih stručnjaka tj. plaćeni sramotni globalistički poslušnici, planirat će kako da nas ponovno zatvore, nametnu štetne mjere i provedu masovno cijepljenje. Spominje se i upotreba vojske te „law inforcement measures“. Suzbijanje javnog otpora, mjere karantene, svjetska nadzorna mreža…

Zapravo, WHO amandmani koje očito žele sada provesti u praksi. Mislili su na sve. Znaju što žele popraviti od prošlog puta.

IBFS 2024