Iracionalno je financirati WHO koja nam oduzima ljudska prava!

U SREDIŠTU OLUJE – KAMO IDE HRVATSKA I SVIJET 2024.?”

Izlaganje dr. David Bell-a na međunarodnom simpoziju održanom u Hrvatskom Saboru 01.12.2023.

Dr. David Bell je znanstvenik i javnozdravstveni stručnjak s dugogodišnjom međunarodnom karijerom. Jako dobro poznaje ustroj Svjetske zdravstvene organizacije jer je dugo godina radio za WHO.

WHO je osnovana za opće dobro, kao potpora zemljama koje zatraže pomoć u raznim javnozdravstvenim pitanjima. No, zadnjih 20 godina uloga WHO se znatno promijenila, a ta je promjena drastično došla do izražaja zadnjih nekoliko godina.

WHO se financira većinom iz privatnih izvora, što posljedično dovodi do toga da se ne brine za ljudsko zdravlje, nego za povećanje profita svojih financijera. Najveći privatni financijeri su Gates fondacija i GAVI (opet Gates-ova prćija). Njemačka i SAD su zemlje koje najviše uplaćuju u proračun WHO, to su države koje proizvode najviše cjepiva, a WHO je opet najveći diler i promotor cjepiva na svijetu.

Dr. Bell pokazuje kakve su bile WHO preporuke za pandemijsku gripu 2019. godine. Tamo jasno piše da se mjere poput zatvaranja granica i zatvaranja ljudi zbog pandemije ne smiju provoditi jer nemaju učinka kod širenja virusa, a imaju štetni učinak na ljude i gospodarstvo. No, nakon toga je Tedros naglo postao bogat čovjek, a mi smo dobili poznate covid mjere koje su uspješno uništile gospodarstvo zemalja i razrušile tkivo društva s diskriminacijom, prisilama i oduzimanjem ljudskih prava.

Javno zdravstvo je postalo proizvod koji donosi dobit, te je jasno da akteri covid operacije planiraju kontinuirano provoditi takve unosne covid operacije. Sljedeća plandemija neće biti covid, nego bolest x ili kako su već isplanirali. Zato WHO traži od zemalja članica da potpišu novi Ugovor o pandemiji i amandmane na Međunarodne zdravstvene propise. Tada će Tedros moći proglasiti izvanredno zdravstveno stanje doslovno za bilo što, dovoljno je da misli da se radi o prijetnji. Nakon toga, sve što WHO objavi, to više nisu preporuke, nego pravno obvezujuće točke kojih se države moraju pridržavati. U to spada zatvaranje granica, zaključavanje ljudi, zabrana kretanja, zabrana odlaska na posao, zabrana odlaska u školu, obvezno cijepljenje, obvezno uzimanje određenog lijeka, zabrana uzimanja određenih lijekova…

Iracionalno je financirati vlastitim javnim novcem WHO koja nam oduzima ljudska prava i ugrožava zdravlje!

 

#NapustimoWHO #ExitWHO