Izmjeren novi rekord u razini CO2!

Njemačka državna televizija izvještava kako je opservatorij na planini Mauna Loa na Havajima izmjerio rekord u emisiji CO2. Kažu, otkako se rade mjerenja (unazad dvije godine), ovo je najveća vrijednost.

Shvatili smo već unazad tri godine, da je praktički nemoguće na MSM dobiti vjerodostojnu i istinitu informaciju, ali ovo je tako maestralan potez njemačke propagandne mašinerije, kojim su apsolutno dosegli nove vrhunce laži i dezinformacija.

„Planina“ Mauna Loa je najveći vulkan na svijetu, koji se ponovno aktivirao u 11-tom mjesecu 2022. godine i otada je u stalnoj erupciji.
Kome je palo na pamet mjeriti emisije CO2 na vulkanu koji eruptira? Manipulativnim klimatskim alarmistima koji su u potpunosti svjesni da nema nikakvog klimatskog hitnog stanja i koji na ovaj način manipuliraju sa širom javnošću koja reagira na senzacionalizam i na objavu opasnosti. I sve to dolazi u domove građana preko „vjerodostojne“ državne televizije.

Ovako nešto možemo ubrzo očekivati i kod nas, jer imamo već „klimatski stožer“ takozvanu Upravu za klimatske aktivnosti na čijem je čelu dokazana propagandistica Dunja Mazzocco Drvar.

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu