James Roguski: 100 razloga zašto trebamo izaći iz WHO

James Roguski u ovom videu iscrpno predstavlja 100 razloga zašto bi svaka suverena država trebala izaći iz Svjetske zdravstvene organizacije.

Detaljno je objašnjeno što WHO pokušava s provedbom novog Ugovora o pandemiji – radi se o dramatičnom proširenju njihove uloge po pitanju javnozdravstvenih situacija, proširenje cenzure, ubrzano odobravanje lijekova i cjepiva, koncept „jedno zdravlje“ što je ništa drugo do kompletna kontrola nad svakim aspektom našeg života.

Također su objašnjene promjene koje WHO nastoji provesti kroz amandmane na postojeći međunarodni ugovor (IHR) koji trenutno vrijedi za sve države članice. Ono što je zaista alarmantno jest da WHO već u početku dokumenta briše tj. precrtava dio koji govori o poštivanju ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda.

Dakle, namjeravaju provoditi propise i naredbe BEZ poštivanja ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda!

Veliki dio amandmana je posvećen uspostavljanju digitalnog globalnog zdravstvenog certifikata te uspostavljanju globalne digitalne mreže nadzora i praćenja – radi se o potpunom digitalnom zatvoru!

I na kraju, ako se ovi amandmani izglasaju, njihove preporuke više nisu preporuke, nego postaju pravno obvezujuće za sve države članice.

Izvor: https://jamesroguski.substack.com/p/100-reasons

Dokumenti o kojima se govori u videu (važeći na 30.01.2023.):

https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb3/A_INB3_3-en.pdf  Zero draft

https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr1/WGIHR_Compilation-en.pdf Predloženi amandmani

 

Objavljeno i na:

https://t.me/SlobodniZajedno

https://www.facebook.com/SlobodniZAjedno1/