Javno zlostavljanje djece

Pod geslom „progresivizma“ i „inkluzivnosti“, djeca u dobi od 10 do 12 godina su podvrgnuti zlostavljanju, javno, na nizozemskoj televiziji. Naime, emisija „Jednostavno goli“ (Simply Naked) dovodi u studio djecu i odrasle gole osobe, kako bi djeca mogla pitati što ih zanima o njihovom golom tijelu. Već je sama ideja neprimjerena i bolesna, a još je gore kad se pred jadnom djecom razgolićuju transrodne osobe podvrgnute raznim operacijama.

“Ne postoji samo muško i žensko, postoji cijeli niz spolova osim muškog i ženskog” – razdragano kaže voditelj.

Jedna transrodna osoba objašnjava kako je bila euforična i ekstatična nakon operacije uklanjanja grudi. Govori o osjećaju intenzivne sreće. „I ja to želim“ – kaže nasmijana djevojčica iz publike.

Nekad bi se za ovo išlo u zatvor ili barem u ludnicu, no, sad su ovakve izopačenosti „novo normalno“. Ovdje su žrtve i transrodne osobe i djeca, jer su i ovi jadni mladi ljudi podlegli masovnoj woke propagandi i upustili se u nešto što će im i psihički i fizički značajno naštetiti. Indoktrinacija koja se provodi nad djecom je nemilosrdna i doslovno zvjerska. Jer, ovo je stiglo i u vrtiće i u škole. HRT, naša javna televizija, čiju smo pretplatu prisiljeni plaćati, prikazuje afirmativne crtiće o promjeni spola subotom u terminu dječjeg programa. Prošlo je vrijeme „neće to kod nas“.

Djeca su zadnja crta obrane!