Jednakost spolova

U emisiji SLOBODNI podcasta na temu Agenda 2030, pojašnjeni su ciljevi te dobrohotne globalističke agende. U ovom isječku se govori o petoj točki pod nazivom „Jednakost spolova“.

Jednakost spolova zapravo znači nepostojanje spolova. Indoktrinacija u rodnu ideologiju koja ima za cilj nestajanje pojma spola muškarca i žene te uvođenje novih, izmišljenih rodova koje svatko može odabrati bez obzira na biološki spol. S obzirom na predviđeno smanjenje stanovništva i broja budućih rođenih kako bi spasili planet od klimatskih promjena, proces edukacije budućih generacija bit će olakšan jer će biti znatno više edukatora nego djece koju treba educirati.

Ovaj proces provodi se putem kontrole populacije pomoću prisilnog “planiranja obitelji“, gdje se kroz razne politike i regulative manipulira brojem rođene djece. Ukidanjem pojma oca i majke i uvođenje roditelja 1 i 2 se želi ukinuti funkcija roditelja i obitelji, a odgoj preuzima društvo od malih nogu.

Aktualna je ogromna afera krovne trans organizacije, tzv. WPATH, u kojoj je neovisni novinar razotkrio da sami članovi te organizacije shvaćaju da za na zapadu prevalentne tretmane promjene spola nemaju znanstveno opravdanje, da je za njih nemoguće dobiti pristanak od maloljetne djece, te da većina te djece ne shvaća dugoročne posljedice onoga što čine.

Također, navode da budućnost nosi još lakše propisivanje takvih invazivnih promjena na tijelima djece. Jednakost spolova u praksi označava društvo u kojem spol ne postoji.

#StopAgenda2030

Izvor:
https://t.me/andrijaklaric/26973