Jednoumlje nikada nije donijelo ništa dobro

Jednoumlje nikada nije donijelo ništa dobro – Dr. Josipa Rodić, na 1. međunarodnoj konferenciji za obustavu Agende 2030 „UJEDINJENI ZA ČOVJEKA“ održanoj u osmom mjesecu 2022. godine, govorila je o Agendi 2030, te kako se pod krinkom pozitivnih i humanih ideja zapravo pokušavaju ograničiti ljudska prava i slobode.

Svi se, osim elite naravno, trebamo žrtvovati u „ime višeg cilja“, a to je „spašavanje planete“. Kako bi proveli svoju notornu agendu, globalisti se služe medijima koji šire strah i dezinformacije. Na djelu je pravi psihološki rat protiv ljudi.

Dr. Rodić ističe da jednoumlje nikad nije donijelo ništa dobro, a upravo smo sada izloženi najvećoj cenzuri i najvećem jednoumlju. Tko god se usudio ići ili govoriti protiv službenog narativa, nastradao je. Dr. Rodić je opisala što se dogodilo nakon što je njena stručna udruga poslala dopis na nadležne institucije, propitujući najavu obveznog cijepljenja. Nikada nisu dobili odgovor na dopis, ali su dobili prijetnje od Liječničkog zbora i Hrvatske liječničke komore te su neki kolege i procesuirani.

Jesmo li se vratili u komunizam ili je ovo sada još nešto gore?

#StopAgenda2030
#LičkiOsik2022