Jeste li uzeli svoju dnevnu dozu žohara?

Tucker Carlson nam donosi mali pregled mainstream propagande na temu „jedite kukce za spas planete“. New York Times, Washington Post, jutarnje emisije, večernje emisije, poznati glumci – set je isti kao i za kampanju cijepljenja. Naručitelji isti, samo je cilj ovaj put uvjeriti naivne ljude da je jedenje kukaca i insekata rješenje za spas planete Zemlje. Nekad bi nam to bilo smiješno, ali danas, pogotovu nakon protekle tri godine, izgleda da je ljude moguće uvjeriti u baš sve.

Takozvano cjepivo je također reklamirano kao spas, pa evo, vidimo sad rezultate tog spasa, dok ćemo dugoročne posljedice tek osjetiti.

Odakle dolazi ova nova bolesna ideja? Jer, kaže Carlson, nije to organski izraslo iz uredništva tih medija.
Odakle dolaze sve sulude, psihopatske, zlonamjerne i štetne ideje koje se kroz plaćeničke medije upakiravaju u nešto poželjno, moderno i neophodno? Iz carstva zla – UN, WEF, WHO i srodnih im organizacija. Trebat će vjerojatno još neko vrijeme dok se većina ljudi osvijesti i uvidi da su se, nekad poštovane institucije, pretvorile u svoju suprotnost i da im je sad jedina misija sijati zlo, bolest, nesigurnost i razdor među ljudima.

Jedva čekamo da AP kaže svojim debelim HDZ uhljebima da moraju jesti kukce i da nema više janjaca na ražnju, teletine ispod peke i ostalih delicija.