Joe Biden – Bit će još jedna pandemija

„Treba nam još novaca. Ne samo za cjepiva za djecu, nego i za planiranje sljedeće pandemije. Bit će još jedna pandemija“.
Vidoviti Joe, baš kao i vidoviti Kill Bill i vidoviti Tedros, svi oni znaju i govore na sav glas da dolazi nova pandemija. Tj. zapravo, oni planiraju provođenje još jedne plandemije.

Odličan komentar J.P. Sears-a na Bidenovo trabunjanje. Iako, na žalost, ovo nije trabunjanje dementnog starca, nego se globalisti više ne sakrivaju i govore otvoreno što planiraju. Eto, ne možemo se žaliti da nam nisu na vrijeme rekli. Tako su nam zapravo rekli i za covid plandemiju, samo je malo ljudi to tada popratilo.
Održali su Event 201 (simulacija pandemije SARS virusa) u jesen 2019. godine i onda je covid „slučajno“ za par mjeseci nastupio na svjetskoj pozornici. Event 201 je bio generalna proba, a onda su upriličili svjetsku premijeru.

Sad smo u iščekivanju nove plandemije. Pretpostavljamo da će ju pustiti nakon što proradi globalna digitalna mreža zdravstvenih certifikata, kako bi nas ti bolesnici mogli kontrolirati i uvjetovati nam egzistenciju i kretanje primanjem nekih novih spasonosnih mRNA pripravaka.