Kako Google manipulira tražilicom da bi favorizirao liberale i utjecao na izbore

Dok je fokus bio na Twitteru i Facebookovoj cenzuri i liberalnoj pristranosti, najgori krivac za Big Tech od svih prolazio je ispod radara – a sada taj predator dolazi po našu djecu.

To je upozorenje istraživačkog psihologa dr. Roberta Epsteina, kalifornijskog demokrata s doktoratom na Harvardu, koji je posljednje desetljeće proveo prateći Googleovu manipulaciju feedovima vijesti, rezultatima pretraživanja i prijedlozima na YouTubeu.

Preliminarni rezultati Epsteinovog novog projekta, koji prati kako Googleova golema psihološka mašinerija cilja djecu putem YouTubea i drugih proizvoda, pokazuju da je liberalna pristranost još raširenija.
Za djecu i tinejdžere, početni podaci iz posljednja tri mjeseca pokazuju da je postotak predloženih videozapisa na YouTubeu koji dolaze iz liberalnih izvora 96%.

“Tako su agresivni prema našoj djeci”, rekao je dr. Epstein. “Zato što misle da su bogovi. I nitko ih nikada nije uzeo na zub, nikada.”
Iako vam Epstein ne može reći što se točno nalazi u videozapisima koji se promoviraju djeci, nije teško pogoditi koje se vrste toksičnih woke ideja guraju, čime se normalizira nenormalno, a zdravo djetinjstvo čini nenormalnim.

Predatori koji nam vrebaju djecu, sada su u svim segmentima društva i nesmiljeno se šire. Otkako je Božinović najavio „novornormalno“, abnormalnost, degeneracija i nemoralnost su ušli na velika vrata u naše društvo. Zagreb je „okićen“ LGBT zastavama, WHO i UN su dali preporuke školskim sustavima kako da se djeca uspješno seksualiziraju – pa tako tamo piše da se malo dijete od 0 do 4 godine treba poticati na masturbaciju, a dijete od 9 godina već treba imati seksualne partnere. Naravno, spol nikako nije određen rođenjem, nego dijete treba poticati da se npr. u vrtiću izjasni što bi ono rado bilo. Drag queen osobe dolaze u vrtiće i škole i čitaju djeci bajke. Prošla su vremena kad smo mogli misliti „neće to kod nas“, već je sve tu, infrastruktura je tu, ljudi postavljeni na terenu – možemovci i ostala klika.

Izvor: https://nypost.com/2023/05/24/how-google-manipulates-search-to-favor-liberals-and-tip-elections/