Kako netko može reći da su cjepiva korisna?

Ovako to izgleda kad na MSM-u govorite istinu o takozvanim cjepivima i kad vas voditelj već s prvom rečenicom etiketira i vrijeđa. Voditelj Piers Morgan, inače dokazani apologeta covid fašizma, gostu se odmah u startu obraća – vi ste protivnik cjepiva. Kad se Kennedy usprotivio, onda se Piers povlači i diže ruku, „ok, niste protivnik, ali ste vrlo skeptični“.

„Nisam protiv cjepiva. Mislim da bi cjepiva trebala biti podvrgnuta istoj razini rigoroznog testiranja kao i drugi lijekovi. Želim sigurna cjepiva.“

– kaže Kennedy.

Hm, i sad se čovjek pita, pa čekaj malo, zar to nije tako? Mi zapravo toliko malo znamo o proceduri plasiranja cjepiva na tržište, a skloni smo misliti – jer nas tako bombardira farmako-propaganda – da je to sve jako dobro ispitano i testirano. Pa ne bi valjda našoj djeci davali nešto potencijalno opasno? Ipak je to struka, znaju oni. No, tko god je malo zagrebao ovu temu, uvjerio se da je istina i oko pedijatrijskih cjepiva zastrašujuća.

U trenutku kad Kennedy krene iznositi činjenice o neučinkovitosti i opasnostima od takozvanog cjepiva protiv covida, voditelj počinje zamuckivati i hitno zaustavlja Kennedy-a nabrajajući poznate laži – borba protiv strašnog virusa, morali su raditi brzinom svjetlosti…

No, Kennedy se ne da i nastavlja dalje. Nakon što je izgovorio „kako netko može reći da su cjepiva korisna“, voditelj nema argumente na to, i jedino što može u tom trenutku jest – „ponestalo nam je vremena“. Jadno i bijedno. Inače je jako rječit i elokventan kad treba vrijeđati necijepljene i zazivati linč prema njima.