Klimatske promjene su nova sljedeća “COVID” priča za CNN

Snimka Project Veritas-a iz četvrtog mjeseca 2021. godine prikazuje tehničkog direktora CNN-a Charlie Chester koji govori kako će CNN krenuti s propagandom o klimatskim promjenama, jer se već malo osjeća „umor od Covid priče“.

Fokus na određenu temu određuje šef mreže, a oko sljedeće teme je već sve odlučeno i spremno.
Na pitanje kako to misle napraviti, odgovorio je da će stalno prikazivati videa poput smanjenja leda i zagrijavanja vremena – dakle, u potpunosti isti model koji su koristili za propagiranje covid prijevare. Maltretirat će gledatelje sa svakodnevnim apokaliptičnim snimkama kako bi ljudima utjerali strah u kosti – ovaj put ne zbog strašnog virusa nego zbog „klimatskih promjena“.

„Ta priča ima dugovječnost, to ćemo moći ponavljati do smrti. To će trajati godinama i moći će se dosta dugo iskorištavati.“

„Pripremite se, to dolazi. Klimatske promjene su nova sljedeća „Covid“ priča za CNN – usavršit ćemo se u tome.“

Sve je čovjek lijepo rekao i objasnio, ogolio je i covid prijevaru i klimatske promjene na ono što to zaista i jest – čista agendaška propaganda. Za njega je to još jedan u nizu od zadataka koje treba odraditi za globalističke šefove.
Kad budu tražili npr. invaziju vanzemaljaca, i tome će se posvetiti s istim žarom i objavljivat će laži i dezinformacije kao što su radili i rade po pitanju covida i klimatskih promjena.

Mainstream mediji su doista centri zla i direktno su odgovorni za smrti i stradanja ogromnog broja ljudi. Je li došlo vrijeme da se te maligne tvorevine raspadnu ili ćemo morati preživjeti novu rundu sljedeće „covid“ priče?