Klimatski alarmisti – prestanite nam plašiti djecu!

Klimatski alarmisti – prestanite nam plašiti djecu! – Video prikazuje isječak zasjedanja oko dodjele budžeta za klimatske promjene u američkoj saveznoj državi Wisconsin.

Senator te države je Ron Johnson koji se već i na drugim pitanjima pokazao kao normalan i razuman čovjek, npr. prvi je krenuo s okruglim stolovima na temu neučinkovitih i opasnih mRNA pripravaka.

Ovdje se suprotstavlja klimatskim alarmistima i s pravom ih opominje da prestanu plašiti djecu da će zbog klimatskih promjena i CO2 emisija svijet propasti za desetak godina.

Prethodni govornik naglašava da u komunikaciji s mladima primjećuje veliku tjeskobu koju im je nametnula klimatska propaganda. Kaže – poruke koje im se upućuju su sve izbezumljenije i tjeskobnije.

Pogledajte samo tu ekipu na suprotnoj strani, te tupe poglede i šutnju. Kad ih se suoči s argumentima, oni šute, jer nemaju nikakve dokaze za to što tvrde. Zato pribjegavaju emocionalnim manipulacijama, metoda koja je korištena i zadnje tri godine u corona prijevari.

Strah, tjeskoba, nabijanje osjećaja grižnje savjesti – i u tren oka, normalni adolescent postaje klimatski aktivist koji ide po klimatskim marševima, radi nerede u prometu jer zaustavlja automobile na cesti, uništava umjetnička djela po muzejima… Sve kako bi spasio planet!

Radi se o vrlo opasnoj ideologiji koju su smislili bolesni umovi iz već poznatih trulih i korumpiranih organizacija kao što su UN i WEF. Kako se covid faza približila svome kraju, tako sada sve jače guraju ovu prijevaru.
Kod nas su u Vinkovcima “iznikla” metalna stabla koja su ekološki prihvatljiva jer nemaju CO2 emisije, a grad Zagreb kreće s projektom 15-minutnih gradova tj. bolje reći 15-minutnih geta – sve naravno za naše dobro i za spas planete!

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu