Klimatsko zastrašivanje idealno je za uspostavu svjetske vlade!

Gerhard Wisnewski je poznati istraživački novinar i bestseller autor. Njegovu knjigu “Skriveno – zataškano – zaboravljeno. Ono što 2022. nije bilo u novinama“, (Original: „Verheimlicht – vertuscht – vergessen“. Was 2022. nicht in der Zeitung stand“) su neke od globalističkih knjižara izbacile iz prodaje, iako je bila među najprodavanijima. Godinama se bavi aktualnim temama i dokazani je stručnjak za globalne pozadinske sile koje revno rade na resetu svijeta prema svojim zamislima.

Wisnewski pojašnjava da su se globalisti dosjetili klime kao jedne jako prigodne teme, koja je praktična za ostvarenje njihovog cilja, a to je uspostava jedne svjetske vlade. Zrak, atmosfera, CO2 utječu na apsolutno sve zemlje svijeta, pa zato nijedna država ne može odbiti sudjelovanje u „rješavanju“ takvog problema ili izbjeći sprovođenje odgovarajućih mjera.

Zaključak Wisnewskog:

„I zato je ova priča o CO2 uopće izmišljena, jer su se zapitali, kako možemo nešto pronaći ili konstruirati, zbog čega bi se sve zemlje morale podvrgnuti takvom režimu.“

Osim toga kroz klimu je omogućena ogromna pljačka kroz klimatske poreze, poreze na CO2 i druge namete koji se iznuđuju od tvrtki i građana. CO2 režim je apsolutno totalitaran jer se miješa u svako područje naših života.

Nakon tri godine corona terora – što je također smišljeno u istim globalističkim glavama – sada je u prvom planu pseudoznanstveno klimatsko histeriziranje. Uz to, globalisti u svojoj iznimno bogatoj ponudi imaju i digitalni ID i digitalnu valutu, 15-minutne gradove, LGBT/woke ideologiju, konzumaciju kukaca i umjetnog mesa… Strašno im je dobra ponuda, a marketing je vrhunski!
Izvor video (od 3:27 do 6:10 minute):
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/gerhard-wisnewski-klima-panikmache-ist-ideal-um-weltregierung-zu-erricht

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu