Književno-odgojna večer: Predstavljanje knjige „Što je žena?” Matta Walsha

Salesiana dolazi u Solin!

Pridružite nam se 27. rujna u 18 sati u Teatrinu Gradske knjižnice Solin na književnoj večeri na kojoj ćemo predstaviti najnoviju knjigu u izdanju Salesiane: Što je žena Matta Walsha i upoznati se s djelovanjem i radom ove nakladničke kuće usmjerene na odgoj djece i mladih.

Knjiga Što je žena nastala je prema istoimenom dokumentarcu u kojem Matt Walsh traga za odgovorom na pitanje o tome što je to žena, a čim je objavljena postala je književna uspješnica u Americi.

Knjiga donosi zapanjujuće činjenice o transrodnoj teoriji i otkriva kako se boriti protiv ideja koje su preplavile naše društvo. O tome će govoriti Mario Milovac, diplomirani teolog i Matija Janeš magistar španjolskoj jezika i književnosti i magistar edukacije filozofije.

Uz razgovor o knjizi, saznat ćete i koja je Salesianina misija i vizija, kako odlučuju koje knjige će objaviti, kako izgleda proces nastanka knjige i zašto se bave odgojem i mladima. U uvodnom dijelu o Salesiani i njenim vrijednostima, govorit će njihova suradnica u marketingu Iris Delić.

Podsjećamo da izvrsni dokumentarac „Što je žena“ s hrvatskim prijevodom možete pogledati na poveznici:
https://slobodnizajedno.org/izvrsni-dokumentarni-film-sto-je-zena/

Izvor: https://www.knjiznicasolin.hr/index.php/novosti-off/1857-knjizevno-odgojna-vecer-predstavljanje-knjige-sto-je-zena-matta-walsha