Kolakušić: Potreban je najjači mogući otpor protiv namjera Svjetske zdravstvene organizacije

Mislav Kolakušić, EU parlamentarni zastupnik, čovjek koji neumorno od početka covid operacije govori istinu o najvećoj globalnoj prijevari koju su nad nama izveli farma kartel u sprezi s WHO, WEF, UN i korumpiranim vladama diljem svijeta, u ovom videu iznosi koje su prave namjere i što nas čeka ukoliko prepustimo Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji da odlučuje o novim pandemijama i o nabavi novih takozvanih cjepiva.

Ako to učinimo, možemo očekivati da će se epidemije/pandemije pojavljivati jednom mjesečno. Također, s trenutnih von der Leyen-inih 11 doza po EU građaninu, možemo očekivati vrlo vjerojatno 60 do 90 doza po osobi.

To je budućnost koju su za nas zamislili WHO, EU, UN, WEF, GAVI, i sva ostala globalistička gamad.

Ukoliko se sljedeće godine potpišu taj notorni Ugovor o pandemiji i amandmani na IHR, prepuštamo suverenitet zemlje i odluke o zdravlju i o temeljnim ljudskim pravima – onima koji kontroliraju Svjetsku zdravstvenu organizaciju, a to su farmaceutske tvrtke i financijske institucije poput Black Rock-a i Vanguard-a.

Ciklusi novih pandemijskih kampanja i cijepljenja idealni su za kontrolu populacije u svakom smislu.

Potrebno je probuditi svijest građana o toj velikoj opasnosti, jer za oduprijeti se tim zloslutnim namjerama, bit će potreban najjači mogući otpor građana u Europskoj uniji i u svijetu.

#ExitWHO
#NapustimoWHO