Kondenzacijski tragovi – Hoćemo li se svi stvarno pretvarati da se ovo ne događa?

Kondenzacijski tragovi? – Dane Wigington, glavni istraživač na geoingineeringwatch.org kaže da je najveća laž ikad izrečena ljudima diljem svijeta – laž o kondenzacijskom tragu. To što vidimo na nebu, to nije kondenzacija, nego se radi o raspršenim česticama. U videu se pojavljuju i umirovljeni časnici američke vojske koji objašnjavaju da tu nema govora o kondenzacijskim tragovima.

Kondenzacijski tragovi se ne zadržavaju, nego se raspršuju i nestaju u oblacima.

Catherine Austine Fitts kaže: „Stalno sam pitala ljude – što je ovo? Jer sada nebo više nije plavo.“

Zatim je otkrila da tema nije baš društveno prihvatljiva, ljudi ne žele o tome razgovarati ili smatraju da se radi o „teoriji zavjere“.

Catherine se pita: „Hoćemo li se svi stvarno pretvarati da se ovo ne događa?“

„Globalno zatamnjenje“ je znanstveni termin koji označava količinu izravne sunčeve svjetlosti koja više ne dopire do površine planeta zbog čestica koje raspršuju svjetlost i nakupljaju se u atmosferi. Jedan dio tih čestica je od industrijskog zagađenja, no, velika većina ih dolazi od klimatskog inženjeringa kojim se upravlja sunčevim zračenjem.

Patenti za modificiranje vremena postoje već više od 100 godina, ne radi se o nikakvim teorijama zavjere, nego o službenim dokumentima i o službenim operacijama koje se konstantno provode iznad naših glava.

Evo što na primjer kaže Bloomberg na temu blokiranja sunca od strane EU:

„Europska unija pridružit će se međunarodnim naporima kako bi se procijenilo jesu li intervencije velikih razmjera, poput odbijanja sunčevih zraka ili promjene vremenskih obrazaca na Zemlji, održive opcije za borbu protiv klimatskih promjena.“

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-06-26/eu-looks-into-blocking-out-the-sun-as-climate-efforts-falter#xj4y7vzkg

Kemijski tragovi na nebu, kao i planirano blokiranje sunca, to je naravno sve za naše dobro i za spas planete Zemlje. To što će ova filantropska djelovanja rezultirati s uništenjem života na zemlji, to je sporedno, sve dok medijska propaganda govori suprotno. A možda to baš nije sporedno, nego je to glavni cilj?

Orkestar neometano svira dok brod tone.

Više informacija na ovu temu možete pronaći na poveznici: https://www.geoengineeringwatch.org/