Lagali ste, prešućivali i obmanjivali!

Lagali ste, prešućivali i obmanjivali! – Ovo su riječi nezavisne njemačke zastupnice Joane Cotar upućene kolegama i kolegicama u njemačkom parlamentu. Gospođa Cotar je iznijela niz neugodnih istina iz kojih je jasno da je cijela priča oko cijepljenja potpuno politička stvar u maniri najgoreg totalitarizma, te da tu nema nikakvih dodirnih točaka sa zdravljem ljudi.

23.03.2022. RKI (Robert Koch Institut) poslao je službeni mail Saveznom ministarstvu zdravstva u kojem jasno piše da cijepljenje ne štiti od infekcija i prijenosa. Ministarstvo na čelu s notornim Karl Lauterbachom te informacije nije proslijedilo zastupnicima, koji su dva tjedna poslije glasovali o obveznom cijepljenju. Jasno je da bi ta informacija bila ključna za ishod glasovanja.

14.08.2021. Karl Lauterbach je objavio na Twitteru da je problem „manjina društva koja ne želi cjepivo koje nema nuspojava“. Zastupnica Cotar kaže da je Lauterbach 15.03.2023. u parlamentu mrtav hladan izjavio da on to nikad nije rekao.

Iz riječi ove zastupnice saznajemo da su se njemački političari ponašali na isti način kao i naši, tj. lako možemo reći – kao i svi političari na svijetu. Izuzev onih četvero afričkih predsjednika koji nisu htjeli uvesti mjere i cjepiva, te su nakon toga iznenada preminuli. Vrijeđanje ljudi, difamiranje, oduzimanje osnovnih ljudskih prava, etiketiranje… Svi su očito dobili istu skriptu, a neki su se baš istakli u ulozi mučitelja. Sad se svi prave da ništa od toga nije bilo, dijele se nagrade i nitko ne pomaže ozlijeđenima.

Čovjeku je lako shvatljivo da su Pfizer i ostali igrači bezdušne krvopije koje samo gledaju na profit i da im naše zdravlje i životi nisu važni. No, nije to baš lako za pojmiti da ljudi koji vode ovu zemlju zajedno s zdravstvenim „stručnjacima“, da su svi oni sposobni okrvariti ruke i ne trepnuti. I sada, kada je svašta isplivalo van, i dalje bezočno lažu i ne pokušavaju nimalo popraviti stvar niti pomoći stradalim ljudima.

#DaSeNeZaboravi