Maksimalna kontrola po uzoru na Kinu

Maksimalna kontrola i potpuni nadzor javnog i privatnog, to je cilj svake autoritarne države. Kina je taj globalistički san skoro već ostvarila, dok se zemlje takozvane zapadne demokracije punom parom za to pripremaju. Više se ne može reći, ma neće to kod nas, Kinezi su poslušan narod, tamo to prolazi. Jako puno toga je već prošlo u zadnje tri godine i države su već postavile infrastrukturu, kao i određene izmjene i dodatke u zakonodavstvu. Sve se to lijepo odradilo za vrijeme plandemije i pod krinkom brige za naše zdravlje. Covid potvrde su, osim prisiljavanja na cijepljenje, imale svrhu da se postavi infrastruktura za prijavljivanje i praćenje. U zakon je ušla prisilna karantena, a sad su se bacili na ozakonjenje cenzure i ograničavanje slobode govora.

AP koji revno ispunjava zahtjeve svojih šefova iz Brisela i Davosa, najavio je digitalizaciju kao najvažniju točku koju Hrvatska mora ispuniti. Digitalni ID, digitalni zdravstveni karton, ukidanje gotovine, digitalna programabilna valuta, QR kodovi, automatsko prepoznavanje lica, potpuna kontrola i ukidanje anonimnosti na Internetu – to su sve poslastice vrlog novog svijeta. I sve je to već tu.

Tehnologija je sasvim dobra stvar, ukoliko služi čovjeku. No, prema globalističkim planovima, mi bismo, kao amorfna odljuđena masa, trebali biti nadzirani i kontrolirani uz pomoć tehnologije.

Ali nije još sve gotovo. Ako se pak dovoljan broj ljudi osvijesti i probije kroz koprenu medijskih laži, može doći do masivnijeg otpora.

Krenimo s onim što možemo, plaćajmo gotovinom!

#StopCBDC
#NeDamoGotovinu