Maske i socijalno distanciranje – štetne mjere bez znanstvene utemeljenosti!

Tijekom svjedočenja u Kongresu, dr. Tracy Høeg je izjavila da su najkvalitetniji znanstveni dokazi dosljedno pokazali da maske ne djeluju, da zatvaranje škola nije bilo potrebno, a da je distanciranje od šest stopa bila proizvoljna mjera.

“Imali smo dokaze prije pandemije da su maske bile uglavnom neučinkovite u sprječavanju prijenosa gripe i drugih virusa gornjih dišnih puteva u zajednici, a tijekom COVID-19 nismo dobili nikakve nove visokokvalitetne dokaze da su maske učinkovita strategija u sprječavanju prijenosa.

Ali podaci najviše kvalitete koje imamo, na primjer, iz Cochrane pregleda randomiziranih studija, nisu pronašli dokaze da su maske učinkovite. Nije bilo znanstveno utemeljeno, a udaljenost od šest stopa bila je proizvoljna… Trebali smo prema zadanim postavkama ostaviti naše škole otvorenima, ali umjesto toga, nametnute su mjere koje nisu utemeljene na dokazima, kao preduvjet za vraćanje naše djece u škole.”

To da su maske potpuno neučinkovite – već se pomalo probija i u MSM, a o socijalnom distanciranju se više ni ne govori. Plastična otrovna pokrivala za lice, osim što su beskorisna u „borbi protiv virusa“, iznimno su štetna, pogotovo za one koji su ih nosili veći dio dana – a to su na žalost upravo djeca. Država i naši javnozdravstveni spasitelji su nam uz pomoć medijske propagande nametnuli da svakodnevno nosimo plastično otrovno smeće na licu. Sad kad je javno poznato da to nije bilo potrebno i da je štetno za zdravlje, ti ljudi trebaju odgovarati za svoja nedjela.

Izvor:
https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1640828867110920192

#DaSeNeZaboravi