Maske – moralna ucjena, vidljivi način kontrole i čin poniženja

Prof. dr. sc. Valerije Vrček – Okrugli stol “Tri godine pandemije – što smo naučili?”, održan 26. lipnja u Saboru RH, u organizaciji saborskog zastupnika Marina Miletića.

Postoji li znanstveno uporište u korištenju maski? Profesor Vrček kaže da je odgovor jednostavan – NE!

Profesor citira Klausa Reinharta, predsjednika njemačkog udruženja liječnika koji kaže „zaštitni učinak nošenja maski nema znanstvenu potvrdu“. Zatim imamo stav Švedske po pitanju maski – maske jednostavno ne djeluju, šire paniku, krivo se nose, nude osjećaj lažne sigurnosti. Maske u Švedskoj nikada nisu bile obavezne.

Nošenje maski je rezultat društvenog inženjeringa kojem su nas režim i „struka“ izložili, a sve u cilju dovođenja stanovništva u stanje pokornosti i ultimativne poslušnosti. U takvoj je situaciji zabranjeno upotrebljavati zdravi razum, jasno i kritičko mišljenje je karakteristika „bioterorizma“.

Zapanjujući je stupanj moralnog pada takozvanih liberala, visoko obrazovanih ljudi koji su objeručke prihvatili i promicali totalitarističke mjere. Zero covid je proglašen herojskom bitkom koja zahtijeva obezličenje pojedinca. Simbol pripadništva i prepoznatljivosti jest uniforma – sveta maska.

Profesor ističe da je maska ekološko, medicinsko i kemijsko smeće. Navodi razne studije koje su pokazale i dokazale te tvrdnje. U maskama se nalaze mikroplastična vlakna, nanočestice silicija, teški metali poput kadmija i antimona, olovo, azo boje…

Također je nađen i titanijev dioksid koji je dokazano genotoksičan i kancerogen. Prije dvije godine je zabranjen u prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.

No, naša su djeca nosila to otrovno smeće po cijele dane u školi. Znanstveni radovi su upozoravali na veliku štetu koju maske čine djeci. Kako kaže profesor – ta upozorenja nije razumno ignorirati.

Učinjeno je veliko nasilje nad djecom, epidemiološka pedofilija!

Zbog masovne primjene maski, pojavili su se značajni zdravstveni problemi, te sad postoji i sindrom iscrpljenosti izazvanog maskom – MIES. Sindrom je opisan u medicinskoj literaturi, sastoji se od niza poteškoća kao npr. povećanje CO2 u krvi, smanjenje kisika u krvi, otežano disanje, slabost, vrtoglavica, ubrzani rad scra, oštećenja kože, glavobolje…

Profesor završava s riječima – oni koji ignoriraju znanstvene radove ili su nepismeni ili su nemoralni!

Cijeli Okrugli stol na poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=L8gOKKec_M0