Maske ne vrijede ništa ni u bolnicama!

Novo istraživanje pokazuje da maske nisu napravile nikakvu vidljivu razliku u stopama prijenosa Covida u bolnicama.
Istraživači iz bolnice St George’s u jugozapadnom Londonu analizirali su rutinski prikupljene podatke o kontroli infekcija u razdoblju od 40 tjedana između 4. prosinca 2021. i 10. rujna 2022.

U veljači je jedna od dosad najopsežnijih meta-analiza maski za lice, koju je proveo Institut Cochrane, otkrila da maske imaju ‘malu ili nikakvu razliku’ u stopama infekcije ili smrtnosti od Covida.

Ovako sad pišu dnovinari MSM-a. Zadnje tri godine su nas bombardirali s člancima u kojima razni političari i „stručnjaci“ govore o učinkovitosti maski i apsolutnoj neophodnosti istih. Kako smo samo do sada preživjeli bez maski? Sada je pala i zadnja pseudoznanstvena tvrdnja, laž da maske spriječavaju širenje virusa u zdravstvenom sustavu.

Naravno, u Hrvatskoj to ne vrijedi. Mi imamo posebne maske i posebni virus, a Capak, Beroš i ostala ekipa – oni su sigurni da naše maske sprječavaju širenje ove naše domaće korone. Pa moramo vjerovati stručnjacima, zar ne?

Zabrinuti smo za psihičko zdravlje naše glavne pseudoznanstvene dnovinarke gospođe Rudež. Pa kako će ona ovo podnijeti? Rušenje dogmi je za dogmatičare opasno po život. Vjerojatno će ignorirati kao što je i do sad uspješno ignorirala znanost i znanstvene činjenice, to joj odlično ide.

Epilog ove „znanstvene“ blamaže s maskama bi se trebao dogoditi na sudu. „Stručnjaci“ i svi ostali koji su nametali nošenje maski moraju odgovarati!

IZVOR: https://www.dailymail.co.uk/health/article-11946447/Masks-hospitals-no-difference-Covid-infection-rates-study-finds.html