Masturbacija vrtićke djece – Samo nespretno rečeno?

Masturbacija vrtićke djece? – Ove godine prilikom online upisa djece u dječje vrtiće, brojni su se hrvatski roditelji našli u čudu dok su ispunjavali formular “Obrazac za inicijalni razgovor”. Naime, generalni je to obrazac formiran na državnoj razini i jednak je za sve dječje vrtiće u Hrvatskoj u kojem se roditeljima spornim pokazala jedna stavka u rubrici “Podaci o socijalnom i emocionalnom razvoju djeteta” oko koje su nastale polemike.

Dakle, citiramo, u toj je rubrici pitanje “Primjećujete li kod svojeg djeteta“:
-škripanje zubima
-guranje ruke u usta
-masturbacija
-grickanje noktiju
-čupkanje kose
-kopanje nosa
-sisanje prsta
-mucanje
-ljuljanje glavom ili tijelom
-tikovi”.

Šok je izazvala ova prilično nespretno formirana stavka o masturbaciji, jer ipak se radi o djeci vrtićke dobi.

Nije ovo „nespretno formirana stavka o masturbaciji“, nego je to smišljena kampanja za seksualizaciju djece koju provodi UN i Svjetska zdravstvena organizacija. Očito je stigla naredba s vrha da se s ovim zločinom nad djecom krene i kod nas. Prilažemo i službene dokumente od WHO i UN.

Što je navedeno u UN-ovom dokumentu:
Na stranici 17 Ujedinjeni narodi objašnjavaju da je ovaj vodič namijenjen pomoći djeci u izgradnji odnosa s ljubavnim ili seksualnim partnerima.
Na stranici 71 odgajateljima se nalaže da malu djecu od 5 godina pouče o ljubljenju, grljenju, dodirivanju i seksualnom ponašanju. Djecu od 9 godina treba učiti o masturbaciji, seksualnoj privlačnosti i seksualnoj stimulaciji.

Ništa nije slučajno, niti nespretno rečeno, ovo je dio notorne Agende 2030 koja između ostalog cilja na djecu. Prerano seksualizirana djeca su plijen za pedofile koji operiraju nesmetano unutar raznih LGBT skupina. Čak se službeno predlaže da se pedofili nazivaju „osobama koje privlače maloljetnici“, dakle, ništa to nije problematično, to je baš normalno i ok.

Ova formulacija na on-line upitniku je samo početak, i s ovim se otvaraju vrata za daljnje monstruznosti, koje će zasigurno uslijediti, ukoliko na ovo ne bude adekvatne reakcije.

https://www.icmec.org/wp-content/uploads/2016/06/WHOStandards-for-Sexuality-Ed-in-Europe.pdf

https://cdn.who.int/media/docs/default-source/reproductive-health/sexual-health/international-technical-guidance-on-sexuality-education.pdf?sfvrsn=10113efc_29&download=true