Mediji, znanstvenici i regulatorne agencije su svjesno lagali!

Akademik Krešimir Pavelić – Okrugli stol “Tri godine pandemije – što smo naučili?”, održan 26. lipnja u Saboru RH, u organizaciji saborskog zastupnika Marina Miletića.

Akademik Pavelić je govorio o periodu kojeg smo proživjeli u zadnje tri godine, o cenzuri neviđenih razmjera, cenzuri znanosti i slobodnog govora te o ogromnoj šteti koja je napravljena medicini. Mediji, znanstvenici i regulatorne agencije su od početka svjesno lagali javnosti po svim pitanjima takozvane covid krize.

Vlada se služila tehnikama modificiranja ponašanja, tj. takozvanim tehnikama društvenog inženjeringa kako bi kod stanovništa, uz konstantni strah i propagandu, proizvela poslušnost bez razmišljanja i propitivanja.

Kaže da smo došli do točke kad više ne možemo raspravljati je li tzv. cjepivo dobro ili nije – ta rasprava je završena. Treba se usmjeriti na to kako izaći iz smrtonosne spirale i sprege režima i farma kartela. Farmaceutska industrija je ta koja upravlja regulatornim agencijama, koje su od početka imale sve inkriminirajuće podatke o mRNA pripravcima i svejedno su tu pošast pustile na ljude. Vjerovati „struci“ i regulatornim agencijama je kao da date dijete osuđenom pedofilu da vam ga pričuva. Jer iza njih stoji farma kartel i korumpirane organizacije poput WHO, WEF, UN…kojima ljudski život baš ništa ne znači.

Akademik Pavelić kaže kako je od početka pratio znanstvene podatke i istupao s provjerenim činjenicama. No, upravo je to problem režimu i „struci“, jer istina je potpuno suprotna od onoga što oni govore zadnje tri godine. Nedavno je izašao u javnost mail direktorice američkog CDC-a Rochelle Wallensky, iz prvog mjeseca 2021. u kojem se jasno vidi da ona sa svojim kolegama (Fauci i Collins) raspravlja o neučinkovitosti mRNA pripravaka jer se i cijepljeni ljudi zaražuju. Sve su znali, imali su sve podatke, ali i dalje lažu.

Bitno je naglasiti i činjenicu da postoji cijeli niz patenata vezanih uz ovaj, kako nam govore, skroz novi virus, te za cjepiva protiv njega i metode testiranja za covid 19 bolest. Neobično je to da su svi ti patenti prijavljeni daleko prije nego je proglašena pandemija. To su sve dostupni podaci i mogu se provjeriti u patentnoj bazi.

Profesor Pavelić se na kraju osvrnuo i dogmatsku laž o pedijatrijskim cjepivima, koja sve više izlazi u javnost. Naime, za ta se cjepiva ne rade ozbiljna testiranja (nema placebo skupine, nema testiranja na kancerogenost, genotoksičnost…) kao što se provode za ostale lijekove. Profesor smatra da se i u ovom području treba napraviti provjera i revizija te napraviti propisna istraživanja o učinkovitosti i sigurnosti.

Cijeli Okrugli stol na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=L8gOKKec_M0