Međunarodna konferencija u Hrvatskom saboru “Hrvatska i svijet 2024. godine nakon pandemijske oluje

SLOBODNI podcast – Međunarodna konferencija u Hrvatskom saboru “Hrvatska i svijet 2024. godine nakon pandemijske oluje”.

Predstavljamo goste.
Dr. Jessica Rose: „Ništa se od ovoga nije smjelo dogoditi!“

Dr. Jessica se već duže vrijeme bavi analizom VAERS podataka, a nedavno je zajedno s kolegama objavila rad koji govori o otkrivenoj kontaminaciji sa stranom DNK u mRNA proizvodima proizvođača Pfizer i Moderna. Po svemu sudeći, izgleda da ta kontaminacija nije slučajna. Dr. Rose kaže da rezidualni DNK nikako ne bi smio postojati u takozvanom cjepivu. Velika je vjerojatnost integracije te strane DNK u naše stanice. Također otkriveni SV40 promotor je onkogena tvar i poznat je po tome da može uzrokovati rak. Je li prisutnost SV40 u mRNA pripravcima vezana uz pojavu takozvanih turbo karcinoma diljem svijeta? Zašto se SV40 uopće nalazi u mRNA pripravcima te zašto to proizvođač nije naveo prilikom registracije proizvoda?

Međunarodna konferencija pod nazivom “Hrvatska i svijet 2024. godine nakon pandemijske oluje” održava se 1. prosinca u Hrvatskom saboru.

Teme koje će se obrađivati su kontaminacija cjepiva plazmidima DNA, turbo karcinomi, CBDC, WHO i pravna nesigurnost sudbenih institucija u EU.