mislav kolakusic

Mislav Kolakušić: Vlade su se predale Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji

EU zastupnik Mislav Kolakušić i novinar Grit News-a razgovaraju na predstavljanju građanske inicijative „Povjerenje i sloboda“ koje je održano 04.07.2023. u EU parlamentu u Bruxellesu.

Mislav Kolakušić je jedan od rijetkih političara koji je jako rano shvatio da je covid plandemija međunarodna prijevara i zločin globalnih razmjera, i otada neumorno iznosi istinu i bori se protiv te antiljudske agende. Centralnu ulogu u toj zločinačkoj covid ideologiji igra Svjetska zdravstvena organizacija. To je ustanova koja više nema nikakve veze sa zdravljem, niti se uopće bavi tim pitanjima. To je naprotiv, ustanova koja je puna nesposobnih mediokriteta i uhljeba, financirana skoro 80% od strane privatnih financijera poput farmaceutskih kompanija, Bill&Melinda Gates fondacije, GAVI (opet dobri striček Bill)…

WHO zapravo služi kao marketinška agencija za farma kartel i jedina im je briga da osiguraju profit svojim privatnim financijerima. Koliko ljudi će u tom procesu podleći od posljedica njihovih farmaceutskih pripravaka, to te psihopate nije briga. Ionako nas, po njihovom mišljenju, ima previše.

Na žalost, nacionalne vlade su se predale Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, koja se postavlja iznad zakona i Ustava suverenih država članica. Potpišu li zemlje članice notorni novi ugovor o pandemiji i amandmane na IHR sljedeće godine, WHO postaje nadvlada, jedna svjetska vlada koja će moći mijenjati i određivati svaki segment života u državama članicama.

Kolakušić napominje da je na samom početku prijevare bilo jasno da cjepiva nisu cjepiva, i da to što nam prodaju kao cjepivo nije uopće učinkovito. Na temelju rezultata kliničke studije koju je Pfizer dostavio EMA-i vidljivo je da se radi o učinkovitosti od 0,7%, no, lažljiva von der Leyen i sva ostala zločinačka družina, svi su tvrdili da je učinkovitost 85% ili čak i više. To da je učinkovitost tih mizernih 0.7% što je na razini statističke greške, to je čak i Lancet objavio, no, mainstream medije nije zanimala ta studija.

Građanske inicijative poput novoosnovane inicijative „Povjerenje i sloboda“ su iznimno važne, smatra Mislav, jer kaže da su jedino građani sposobni pobijediti globalističku ideologiju.

#ExitWHO #NapustimoWHO