Mljac, što su fini ti crvi!

Mljac, što su fini ti crvi! – Nećete imati ništa i bit ćete sretni! U distopijskoj budućnosti koju je za nas robove zamislila globalistička elita, oduzet će nam imovinu, staviti nas u 15-minutne logore, oduzeti nam pravu hranu, pa ćemo onda valjda biti sretni kad nam udijele šaku odvratnih kukaca. S obzirom da nam baš ne mogu to tako prikazati, jer bi možda moglo doći i do pobune, angažiraju se hollywoodski plaćenici kako bi nas nagovorili da dobrovoljno pristanemo na ropstvo.

Pa se tako u ovom videu, Nicole Kidman pretvara da jede kukce i pri tome neizmjerno uživa.
U plandemiji smo vidjeli svu silu stranih i domaćih estradnih plaćenika kako svakodnevno reklamiraju i potiču strah od najstrašnijeg virusa ikad, te promiču mRNA spasonosne pripravke.
Sad vidimo istu stvar i sa sljedećom točkom velikog reseta – jedite kukce za spas planete!
Isto ćemo sigurno vidjeti i kad krene kampanja za digitalnu valutu tj. CBDC.

Agendaši dugo i pomno planiraju, ništa se ne događa preko noći. Sve čemu smo izloženi je rezultat detaljno planiranog plana.
Prilažemo UN-ov izvještaj iz 2013. godine „Jestivi kukci: budući izgledi za sigurnost hrane i hrane za životinje“ u kojem je detaljno razrađena strategija kako robovima prodati kukce kao hranu.

Izvadak iz izvještaja:
“Među strategijama koje treba razmotriti za razvoj učinkovitih komunikacijskih strategija za vlade, međunarodne agencije, privatni sektor i nevladine organizacije su: prilagođavanje poruka različitim publikama; prepoznavanje poticaja za korištenje insekata kao hrane; korištenje priča o uspjehu i najboljih praksi/iskustva za promicanje konzumacija insekata; uključivanje (lokalnih) medija za podizanje svijesti; stvaranje komunikacijskog alata o važnosti i mogućnostima za insekte kao hranu i stočnu hranu; i traženje podrške od slavnih osoba kako bi se poboljšao kredibilitet sektora.”

#NecemoJestiKukce
#StopAgenda2030

UN izvještaj:
http://www.fao.org/docrep/018/i3253e/i3253e.pdf