Moderni medicinski zatvor

TBC odjeli u Kutzenberg-u – kažu u prilogu emitiranom na njemačkoj TV – otporni su na bijeg i imaju strukturu sličnu modernim zatvorima. Tu će biti smješteni pacijenti „nevoljni za liječenje“, koji su visokozarazni, a ne žele biti izolirani i liječeni.

Poslušajte samo narativ predstavnice bolnice – “to nisu osuđeni pacijenti koji su već počinili kazneno djelo, nego su to jednostavno pacijenti koji su zarazni, možda nisu ozbiljno bolesni, ali se ne žele izolirati i liječiti. Ne uviđaju da su opasnost za druge ljude.”

Gospođa također ističe da je sve u objektu tako opremljeno da se može lako nadzirati!
Liječenje može potrajati i do 18 mjeseci, a bolnica planira u narednim godinama dodatno proširenje.

Iako smo se svega nagledali u zadnje tri godine i postali svjesni koliko su planeri ove agende zlonamjerni i bešćutni, ovo je definitivno jezivo!
Nije teško zamisliti scenarij – ne slažeš se s vladajućim režimom, „struka“ te proglasi TBC zaraznom osobom, i u tren oka si mjesecima zatvoren u TBC zatvoru! Ponavljaju covid narativ – opasan si za druge i treba te staviti u karantenu, zbog općeg dobra, naravno.

Tko bi uopće normalan i pri zdravoj svijesti odbio liječenje, ako doista boluje od tuberkuloze? Zašto planiraju dodatne kapacitete? Znaju nešto što mi ne znamo? Zar planiraju navalu TBC bolesnika?

Ovo je doista duboko bolesno i jako uznemirujuće. Država se pretvara u tehnokratsko-medicinsku tiraniju u kojoj vladaju izopačene vrijednosti i gdje je čovjek čovjeku vreća virusa, a ne ljudsko biće.
Izvor: https://www.stern.de/gesellschaft/tuberkulose–wer-krank-ist-und-sich-nicht-isoliert–wird-eingesperrt-33249762.html