Moramo priznati da postoje ozbiljne nuspojave

Moramo priznati da postoje ozbiljne nuspojave – Chris Cuomo, bivši CNN voditelj, veliki zagovornik cijepljenja i širitelj mržnje prema necijepljenima, također poznat po demoniziranju ivermektina, sada čovjek koji priznaje da je oštećen od cjepiva i liječi se ivermektinom!, i bivši direktor CDC-a dr. Redfield u vrlo interesantnom razgovoru.

Cuomo traži revizijsku komisiju da se detaljno istraži sve oko covid pandemije, a dr. Redfield se slaže s njim, jer kaže da je znanstvena zajednica izgubila kredibilitet, i to zato jer nije bilo transparentnosti.

Kaže da je on jedan od onih koji je govorio da bi cjepiva mogla imati značajne nuspojave, ali da je „otkazan“ jer nitko nije želio govoriti o tome. Sad se pomalo počinje govoriti o tome, sad kad je već učinjena ogromna šteta. Ono što čujemo u mainstream medijima su mrvice, a i te mrvice uvijek završavaju sa zaključkom „nismo znali, sljedeći put ćemo bolje“, „treba oprostiti i nastaviti dalje“. To je upravo ono što piše u SPARS scenariju (Johns Hopkins Institute) – da će nakon pandemije biti otpuštanja nekih visokorangiranih ljudi, i idemo dalje. Na sve su mislili, i to godinama unaprijed.

Dr. Redfield kaže, moramo biti iskreni, ova cjepiva nisu trebala biti davana mlađim ljudima i moramo priznati da postoje ozbiljne nuspojave.

Ne, ovakvi pokušaji opravdavanja neće i ne smiju proći. Ni dr. Redfieldu ni Chris Cuomo-u, koji unatoč tome što je ozlijeđen od cjepiva i dalje ne smatra da se treba ispričati za govor mržnje koji je širio protiv necijepljenih ljudi.
Ti svi ljudi, osobno moraju odgovarati, isto kao i Capak, Markotić, Bubaš, Ceci, dnovinari, AP, Mrak Taritaš, Kekin, Benčić…svi, apsolutno svi, osobno moraju odgovarati za počinjena zlodjela.

Poražavajuća je činjenica da su se sada interesi počinitelja zločina poklopili s interesima žrtava, jer žrtve ne žele govoriti o tome, neke je strah, neke je stid, neki žele sve zaboraviti. Na to su planeri i računali.

#SveSuZnali