Morate se bojati – inače ste isključeni iz društva!

Podnaslov bi mogao biti – Nemojte misliti svojom glavom!

Poznati švicarski autor i predavač Daniele Ganser, „teoretičar zavjere“ kako Wikipedija naziva ovog iznimno pametnog i obrazovanog čovjeka, u ovom videu na vrlo duhovit način objašnjava kako vladajući manipuliraju društvom koristeći i šireći strah među građanima, kako bi nas naveli na poslušnost i kako bi postigli svoje ciljeve. Planski izazivaju strah i drže nas u tom stanju straha, tjeskobe i izvanrednog stanja. Uvijek je neki strah u pitanju, kako kaže Ganser, formira se „aktualni strah“, aktualni narativ koji vrijedi za taj određeni period. Pa smo tako imali strah od muslimanskih terorista, zadnje tri godine strah od korona virusa, pa strah od Rusa, od CO2… Ekipa samo vadi iz svojih ladica. Ljudi koji spremno prate narativ, uvijek se boje onoga što je aktualno servirano.
To ide do te mjere, da ako nemate aktualni strah, bit ćete isključeni iz društva!

Čovjek koji razmišlja i prati događanja u svijetu, bez problema može primijetiti isti obrazac koji društveni manipulatori koriste. Tko se usudi postavljati pitanja, on promptno bude proglašen teoretičarem zavjere i time ga se diskreditira kod većine ljudi.

Borimo se ne samo protiv globalističkih psihopata i njihove namjere da nas u potpunosti porobe, borimo se i za jasnoću mišljenja, za osobno nadvladavanje i postajanje boljim čovjekom u svijetu u kojemu vlada laž, moralna izopačenost i civilizacijska degradacija.