mRNA cjepivo protiv raka

mRNA cjepivo protiv raka – U Velikoj Britaniji je na GB News objavljeno da je znanstvenicima pala na um izvrsna ideja kako izliječiti rak, koji se iz nekog nepoznatog razloga sve više pojavljuje u populaciji. Osobito se povećanje može pratiti od 2021. godine, ali „struka“ je zbunjena i nema odgovora.

Kako se mRNA tehnologija pokazala kao sigurna i učinkovita, tako se i za liječenje i izlječenje od raka namjerava koristiti ista čudotvorna tehnologija. Cilj je proizvesti mRNA cjepivo protiv raka. Gošća u prilogu doduše kaže „želim znati da je mRNA doista sigurna tehnologija“, da bi se dalje s njom radilo u tretmanima protiv raka. Aha, sad ih zanima je li sigurna, kod „cjepiva protiv covida“ to očito nije bilo bitno?

Doista, prije četiri godine ovakav kafkijansko-orwellovski scenarij ne bi bio moguć. Ali sada je zaista sve moguće. mRNA tehnologija koja nikad prije covid operacije nije vidjela svjetlo dana, upravo zato jer je previše štetna za ljude i FDA ju nikada nije odobrio ni za kliničke studije, sad je opće priznata tehnologija za sve.

Unatoč ogromnom broju primjera iz prakse i znanstvene literature koji dokazuju njenu ubojitost i štetnost i činjenici da „potiče rast raka“ (citat iz rada australskog društva liječnika), sad će se koristiti u liječenju raka! Uzrokuješ rak, pa ga onda s istom tom supstancom tobože liječiš. I stvar opet prolazi.

Uz ovaj isječak prilažemo i isječak iz filma „Ja sam legenda“ kojeg su korisnici po društvenim mrežama krenuli objavljivati kao odgovor na najavu istraživanja mRNA cjepiva protiv raka.