Papa Franjo

Nadbiskup Viganò: Bergoglio podržava napore elita iz Davosa da uspostave Novi svjetski poredak

‘Bergoglio izričito podržava globalistički udar i aktivno surađuje u uspostavi Novog svjetskog poretka. Što je još potrebno da se shvati da su se riječi Lava XIII obistinile? Da se pred našim očima ispunjava proročanstvo Gospe u La Salette?’

Nadbiskup Carlo Maria Viganò objavio je svoju izjavu na X-u, bivšem Twitteru, u srijedu nakon što je papa Franjo pohvalio globalistički Svjetski ekonomski forum u obraćanju na njegovoj konferenciji 2024. u Davosu u Švicarskoj. U nastavku prenosimo Viganòovu izjavu objavljenu u cijelosti.

U Davosu se okupljaju gospodari i sluge globalističke elite: likovi koji otvoreno izjavljuju da žele smanjiti svjetsku populaciju ratovima, glađu i organiziranom kugom; likovi koji koriste suučesništvo naših vlastodržaca, međunarodnih institucija, a posebno visokih financija i medija koji su potpuno u njihovim rukama.

Kako bi se naš Gospodin obratio Velikom vijeću kriminalnih subverzivaca na Svjetskom ekonomskom forumu? Što bi svi pape od Svetog Petra do Pija XII rekli sudionicima Foruma u Davosu? Ne ono što je Bergoglio rekao, sigurno.
I to još jednom dokazuje da je argentinski isusovac sluga globalističke elite: radi li to iz osobnog interesa ili zbog ucjene, malo je važno.

Bergoglio izričito podržava globalistički udar i aktivno surađuje u uspostavi Novog svjetskog poretka. Što je još potrebno da se shvati da su se riječi Lava XIII obistinile? Da se pred našim očima ispunjava proročanstvo Gospe u La Salette?

“Rim će izgubiti vjeru i postati sjedište Antikrista.”

Izvor:
https://www.lifesitenews.com/opinion/archbishop-vigano-bergoglio-supports-the-efforts-of-davos-elites-to-establish-the-new-world-order/