Nameće nam se agenda koja je protuprirodna i protiv Čovjeka!

Nameće nam se agenda koja je protuprirodna i protiv Čovjeka!
Anita Šupe, univ. bacc. nutr.

Iako se 1. međunarodna konferencija za obustavu Agende 2030 „UJEDINJENI ZA ČOVJEKA“ održala u osmom mjesecu 2022. godine, unatoč protoku vremena, teme koje su se obrađivale su aktualne i danas. Zapravo, danas su ciljevi agende još jasniji i neupitniji.
Sve što je naša Anita Šupe rekla u ovoj izjavi, sve to zorno vidimo i doživljavamo u sadašnjosti.

Na djelu je uništavanje poljoprivrede i stočarstva, a sve zbog „većeg dobra“ ili kako elite kažu zbog „klimatskih promjena“ i spašavanja planete. Uporno i konstantno nam se nameću novi prehrambeni sustavi tj. traže od nas da prestanemo jesti meso, a umjesto toga nam guraju sintetsku hranu uzgojenu u laboratorijima, kukce, crve i ostalu neprobavljivu i štetnu „hranu“. Tedros je upravo o tome govorio kad se obraćao sudionicima COP28 konferencije, tražio je „transformaciju naših prehrambenih sustava“.

Poljoprivrednike su toliko dotukli s tim „mjerama spašavanja planete“ da smo sada svjedoci masovnih prosvjeda poljoprivrednika diljem Europe.

Agenda 2030 koju provode elite je protuprirodna i protiv Čovjeka, cilj i namjera joj je potpuna dezintegracija Čovjeka kao Božijeg stvorenja, raščovječenje i uništavanje svih ljudskih vrijednosti i civilizacijskih tekovina.

#LičkiOsik2022
#StopAgenda2030